ALV NVvMT wordt in verband met Corona virus (COVID-19) verzet naar 22 april (online meeting)

Online ALV op woensdag 22 april, 20:00 uur  

Om verdere verspreiding van het Corona-virus te voorkomen zullen alle FVB en NVvMT activiteiten en bijeenkomsten tot en met 1 juni worden afgelast. Dat betekent dat de geplande ALV op 24 maart niet doorgaat, en ook de verzette bijeenkomst van 19 mei niet plaats kan vinden. Dat vinden we heel jammer, omdat we net Jelly Douma bereid hadden gevonden om in plaats van Jiri Kantor, een interessante workshop te geven. De geplande FVB regiobijeenkomsten zullen voorlopig ook niet plaats kunnen vinden.

Desalnietemin hoeden we moed en nodigen we je online uit voor de Online ALV op woensdag 22 april 2020 om 20.00u! Je kunt gewoon thuisblijven, plaatsnemen achter je laptop, telefoon of computer en online stemmen tijdens de vergadering en je mening geven. Graag ontvangen we aanmeldingen per e-mail: secretaris@nvvmt.nl. Geef bij je aanmelding aan met welk mailadres je vanuit huis in online verbinding kunt komen. Na je aanmelding sturen we je de instructies. De stukken en nieuwe uitnodiging voor de ALV heb je inmiddels ontvangen. 

We gaan de komende maand de ontwikkelingen in Nederland nauwkeurig volgen en houden je op de hoogte van het laatste nieuws. Essentieel is dat je de richtlijnen van je werkgever, opleiding en het RIVM volgt (we willen graag iedereen gezond houden, jullie en jullie cliënten). Mocht je vragen hebben over het Corona virus en je dagelijkse muziektherapie praktijk die je niet elders beantwoord krijgt, neem dan contact op met belangenbehartiging@nvvmt.nl.

We wensen jullie allemaal een goede gezondheid toe en we verheugen ons er op om jullie straks weer persoonlijk te mogen begroeten op bijvoorbeeld de geplande NVvMT studiedag in november. 

Zie ook  NVvMT ledenvergadering