Studenten

Studenten hebben een speciaal plekje in het hart van de NVvMT. Studenten zijn immers de toekomst!

Wij houden ons bezig met de kwaliteit van muziektherapie opleidingen in Nederland. Daarbij doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat de muziektherapeuten van de toekomst later een goede baan kunnen krijgen.

Ben je student muziektherapie?

Bezoek onze Facebook pagina en 'like' ons! Hierin sta je in contact met meer dan 150 muziektherapie studenten die je op weg kunnen helpen als je iets wilt weten over alles dat met muziektherapie te maken heeft

Wil je op de hoogte blijven van wat de NVvMT doet en ben je (nog) geen lid? Stuur dan een mailtje met “Nieuwsbrief Aan” naar studentzaken@nvvmt.nl

Studentlid worden van de NVvMT? Klik hier

Als student krijg je korting op een lidmaatschap van de NVvMT. Een studentlidmaatschap kost maar € 75 per jaar.

Als studentlid ontvang je het Tijdschrift Voor Vaktherapie, heb je gratis toegang tot bijeenkomsten van de werkveldgroepen van de NVvMT en korting op publicaties en studiemiddagen. Minstens één keer per jaar wordt er speciaal voor studentleden een bijeenkomst georganiseerd.

Met jouw lidmaatschap maak je de NVvMT sterker in alles dat zij doet, zoals het overeenkomen tot een wet waarin muziektherapeuten vergoed worden door verzekeraars.

Vragen?

Mocht je vragen hebben, dan kan je altijd even een mailtje sturen naar studentzaken@nvvmt.nl

Hartelijke groet,

Liese Claesen & Marcella ten Vaarwerk, student-bestuursleden NVvMT.