23
sep

ArtEZ Neurologische Muziek Therapie – Fellowshiptraining

Evenement
09:00 - 18:00
- Downloaden als iCal

Ben je muziektherapeut en heb je de NMT-Basistraining al gevolgd en wil je deze vervolgen met een Fellowship-training? Meld je dan aan voor de NMT-Fellowshiptraining. Dit is een intensieve cursus voor muziektherapeuten om hun vaardigheden op het gebied van neurologische muziektherapie aan te tonen.

De Neurologische Muziektherapie Fellowship training is het vervolg op de NMT Basistraining en wordt gegeven door Dr. Corene P. Hurt-Thaut.  De training is bedoeld voor clinici en muziektherapeuten die hun NMT-(basis)certificaat behaald hebben en de verschillende NMT-technieken in hun dagelijkse werkzaamheden toepassen. De training wordt in het Engels gegeven.

De NMT Fellowship training is een intensieve cursus, die begint met een overzicht en update van de stand van zaken met betrekking tot onderzoek en de klinische praktijk. Vervolgens moeten de deelnemers video's presenteren met voorbeelden van hun actuele klinische werk waarbij ze drie verschillende NMT-technieken toepassen.

Voor meer informatie en om je aan te melden, klik op de link hieronder. Schrijf je snel in, want Vol = Vol. Mocht je nog vragen hebben, mail gerust naar:

m.vanbruggen-rufi@artez.nl.

Hopelijk tot ziens in Enschede!

Meer informatie en inschrijven

Inschrijven

Inschrijven voor deze bijeenkomst is niet (meer) mogelijk.